ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΕΚΤΟ

Αρχική » Αταξινόμητα » Ενηµέρωση υποψηφίων σχετικά µε τη λειτουργία των Σχολών της Αστυνοµικής Ακαδηµίας για το ακαδ. έτος 2015-2016.

Ενηµέρωση υποψηφίων σχετικά µε τη λειτουργία των Σχολών της Αστυνοµικής Ακαδηµίας για το ακαδ. έτος 2015-2016.

Σε συνέχεια της µε αρ. πρωτ. Φ.251/145816/Β6/15-09-2014 εγκυκλίου µας, σχετικά µε την ενηµέρωση των µαθητών της Γ΄ τάξης ΓΕΛ σχολικού έτους 2014-2015, σας γνωστοποιούµε επιπλέον τα ακόλουθα:

Σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 53 του Ν. 4278/2014 ( ΦΕΚ 157 τ. Α΄) κατά το τρέχον σχολικό έτος 2014-2015 οι εξετάσεις εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωµατικών της Ελληνικής Αστυνοµίας θα πραγµατοποιηθούν κανονικά και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδηµαϊκό έτος 2016-2017.
Επίσης, η Σχολή Αξιωµατικών Ελληνικής Αστυνοµίας (για Αστυνοµικούς) θα δεχτεί υποψηφίους (ήδη υπηρετούντες Αστυνοµικούς) των πανελλαδικών εξετάσεων του 2015 και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδηµαϊκό έτος 2015-2016.
Σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες επιλογής για τους υποψηφίους των Σχολών της Αστυνοµικής Ακαδηµίας, προϋπόθεση είναι ο υποψήφιος να έχει κριθεί ικανός για τις Σχολές αυτές κατά τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργούνται για το σκοπό αυτό από τις ίδιες τις Σχολές σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις. Η σχετική προκήρυξη, που περιγράφονται τα απαιτούµενα δικαιολογητικά και η διαδικασία των προκαταρκτικών εξετάσεων, ανακοινώνεται από το Υπουργείο ∆ηµόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ώστε οι υποψήφιοι να την αναζητήσουν προς ενηµέρωσή τους.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: