ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΕΚΤΟ

Αρχική » Στόχοι

Στόχοι

Advertisements

Η προσπάθειά μας για επιτυχία στηρίζεται:

•   Στην ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων με τον μαθητή με στόχο την εξατομίκευση της διδασκαλίας (διερεύνηση των σημερινών μαθησιακών αναγκών του, οργάνωση του χρόνου μελέτης, ειδικές ασκήσεις για την κάλυψη κενών, επιπλέον βοήθεια για τα σχολικά διαγωνίσματα, επιπλέον δωρεάν ώρες διδασκαλίας κλπ) ώστε να προκύπτει η μέγιστη δυνατή απόδοσή του.

•    Στην προσωπική επαφή των καθηγητών με τους γονείς, ώστε να ενημερώνονται για την πρόοδο των παιδιών έγκαιρα – άμεσα και να επιλύονται τυχόν προβλήματα.

•    Στο έμπειρο διδακτικό προσωπικό που με την παιδαγωγική του κατάρτιση, το ενδιαφέρον και τη διάθεση του αναδεικνύει και καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών.

•    Στα δωρεάν συγγράμματα (βιβλία, σημειώσεις, φωτοτυπίες) με τη διδακτέα ύλη και ανάλογες ασκήσεις σε όλα τα μαθήματα ενημερωμένα με τη σύγχρονη βιβλιογραφία.

•    Στον προγραμματισμό των μαθημάτων, ώστε να καλύπτεται επαρκώς η εξεταστέα ύλη .

•    Στα διαγωνίσματα που διεξάγονται σε τρεις κύκλους των 6 ή 7 μαθημάτων (συνήθως τις Κυριακές ή αργίες το πρωί) για την εμπέδωση της ύλης.

•    Στην συμμετοχή του φροντιστηρίου μας στα ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ της ΟΕΦΕ που διεξάγονται με συνθήκες παρόμοιες με τις πανελλήνιες εξετάσεις για τις τρεις τάξεις του Λυκείου.

Επίσης το φροντιστήριο παρέχει:

•    Δωρεάν εξειδικευμένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού μέσα από τα οποία αναδεικνύεται η προσωπικότητα, οι ικανότητες, οι δεξιότητες αλλά και οι κλίσεις των μαθητών μας ώστε να διευκολύνονται στην επιλογή των σπουδών για το μέλλον.

•    Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού για κάθε τάξη αλλά και συνεχή ενημέρωση για την καλύτερη επιλογή μαθημάτων-κατεύθυνσης και προγράμματος σπουδών σε κάθε εξέλιξη της εκπαιδευτικής πραγματικότητας .

•    Δύο εξειδικευμένους γυμναστές για καθοδήγηση των μαθητών που επιθυμούν να εισαχθούν σε αστυνομικές σχολές, γυμναστικές ακαδημίες και στρατιωτικές σχολές.
Βοήθεια κατά την συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: